عضو هیات رییسه شورای شهر مشهد گفت: باید با جمعآوری و آنالیز بانک اطلاعاتی پیامهای مردمی موجود در 137، از آن برای بودجه نویسی و تصویب بودجه و همچنین اولویتبندی پروژههای شهر جهت رفع نیازها و درخواستهای مردم استفاده نمود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، علیرضا شهریاری در ادامه طرح چهارشنبههای پاسخگویی، با حضور در مرکز ارتباطات مردمی شهرداری مشهد، 137، ضمن پاسخگویی مستقیم به تماسهای شهروندان، در مورد اهمیت اجرای این طرح اظهار داشت: اگر همه مردم را در امور مدیریت شهری مشارکت دهیم کار شهروندان تسهیل میشود.
وی افزود: ما باید از 137 استقبال نماییم زیرا کانالی برای بها دادن به حرف مردم است، در ادامه نیز بعد از شنیدن و آنالیز سخنان شهروندانی که با این مرکز تماس میگیرند، آن بخشی از درخواستها که صحیح و منطقی میباشد را پاسخگویی و انجام داده و دلیل انجام نشدن سایر درخواستها را نیز به شهروندان انتقال دهیم.
تشکیل اتاق فکر برای آنالیز پیامهای رسیده به 137، ضروری است
شهریاری اذعان کرد: اگر مردم بفهمند که مسوولان نظام و مدیریت شهری به حرفشان گوش میدهند اگر چه شاید نتوانیم همه درخواستهایشان را اجابت نماییم ولی همینکه درد دلهایشان را گوش داده و حتی 10 درصد از این خواستهها را برآورده کنیم، این بها دادن به نقطه نظرات شهروندان، برای امور شهر و مدیریت شهری بسیار میتواند کارگشا باشد.
وی تاکید کرد: انتظار من از 137 نیز به عنوان حلقه اتصال مردم با مدیریت شهری، این است که حرف مردم را به خوبی به گوش همه مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر رسانده تا با سرجمع نمودن و آنالیز این پیامهای مردمی در اتاقهای فکر، بتوانیم بخشی از مشکلات شهر و مردم را حل نماییم.
تشکیل جلسات چهارجانبه با حضور نمایندگان شورا، شهرداری، 137 و مردم برای حل مشکلات
عضو هیات رییسه شورای شهر گفت: مردم چون سالها در یک محله زندگی میکنند، با ریز و درشت مشکلات آن محله نیز آشنا هستند پس میتوان با انعکاس این مسائل به مدیران شهری و دریافت پیشنهادات حل مشکل از شهروندان و نظرسنجی از سایر ساکنان محله، طرحی برای حل بخشی از مشکلات هر محله در قالب جمعبندی و آنالیز تماسهای مردمی رسیده به 137 اجرایی نمود.
شهریاری پیشنهاد داد تا جلساتی با حضور شهروندان تماس گیرنده با 137، نماینده شهرداری و نماینده شورای شهر برگزار شده و به بررسی موضوعات مطرح شده از سوی شهروندان و راهکارهای مختلف برای حل این درخواستها بپردازند تا در پایان هر سال شاهد افزایش پاسخگویی به درخواستهای مردمی در 137 توسط واحدهای مربوطه در شهرداری باشیم.
لزوم استفاده از بانک اطلاعاتی درخواستهای مردمی 137 برای تعیین اولویتهای مناطق و محلات شهر
وی عنوان کرد: اگر مردم ببینند با 137 تماس میگیرند اما درخواستهای آنها منجر به نتیجه نمیشود، انگیزه خود را برای پیگیری مشکلات شهری از طریق 137 از دست داده و در نهایت رضایتمندی آنها از مجموعه مدیریت شهری کاهش مییابد.
شهریاری با اشاره به اینکه امروز از مناطق مختلف شهر، شهروندان با وی تماس گرفته و مشکلاتشان را مطرح ساختهاند، بیان کرد: باید تعداد و فراوانی تماسهای مردمی بر اساس موضوع و منطقه استخراج شده و به جمعبندی برسیم که بیشترین درخواستهای شهروندان طی یکسال از 137 در موضوعات مرتبط به مدیریت شهری، به چه حوزهها و مناطقی اختصاص داشته است، در ادامه با این آسیبشناسی صورت گرفته، در بودجه نویسی و تصویب بودجه نیز، این درخواستها و نیازهای مردمی را در اولویت قرار دهیم.
احمد پورمفردی