رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهد گفت: کلنگ تقاطع غیرهمسطح نمایشگاه با بودجه 90 میلیارد تومانی در اردیبهشت سال آینده به زمین میخورد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، محمدهادی مهدینیا که در یکی دیگر از روزهای طرح چهارشنبههای پاسخگویی، با حضور در مرکز ارتباطات مردمی 137، پاسخگوی انتقادات، پیشنهادات، درخواستها و مشکلات مردم بود در پاسخ به تماس یکی از شهروندان در مورد ترافیک میدان مجیدیه و نمایشگاه بولوار آیتالله هاشمی رفسنجانی بیان داشت: برای حل اینگونه مشکلات، چند پروژه در سال 98 آغاز میشود که یکی از این پروژهها، تقاطع غیرهمسطح نمایشگاه است و اتصالی که از میدان نمایشگاه به پل پرتوی صورت خواهد گرفت.
وی با اظهار امیدواری برای اینکه این پروژه طی دو سال به بهرهبرداری برسد، ادامه داد: اگر این پروژه اجرایی شده و به بهرهبرداری برسد، بخشی از ترافیک میدان مجیدیه هم به تبع آن کاهش مییابد زیرا در حال حاضر همه بار ترافیکی محدوده، بر روی میدان مجیدیه است.
مهدینیا ابراز کرد: قرار بود این پروژه در سال جاری آغاز شود اما بدلیل مشکلات مالی و اعتباری، به تعویق افتاد زیرا 90 میلیارد تومان اعتبار لازم برای اجرای این پروژه است. در حال حاضر در بودجه سال آینده، 44 میلیارد تومان برای احداث تقاطع غیرهمسطح نمایشگاه در نظر گرفته شده است و 44 میلیارد تومان دیگر نیز در سال 99 به آن اختصاص خواهد یافت تا تکمیل شود.
وی افزود: این پروژه در اردیبهشتماه سال 98 کلید خورده و عملیات اجرایی آن آغاز میشود. با بهرهبرداری ای این تقاطع غیرهمسطح، ترافیک میدان نمایشگاه، بزرگراه آیتالله هاشمی رفسنجانی و به کلی منطقه 12 روانسازی خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه رمپ بولوار خین عرب نیز یکی از دیگر پروژههایی است که در مدت باقیمانده از سال جاری، آغاز خواهد شد، تصریح کرد: این پروژه نیز به نوعی هم ترافیک خین عرب را هدایت خواهد کرد و هم پس زدگی بریدگی که موجب ایجاد ترافیک در میدان شهید حسین فهمیده میکند را برطرف مینماید.
رییس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهد گفت: این پروژه نیز بر اساس برنامه زمانبندی، در 6 ماهه ابتدایی سال آینده یعنی در کمتر از 7 ماه به بهرهبرداری خواهد رسید.
مهدینیا در مورد اهمیت مرکز 137 نیز اذعان داشت: 137، بستری است که علاوه بر کمک کردن بر حل مشکلات روزمره مردم، بر ارتباط بی واسطه مدیران شهری و اعضای شورای شهر با مردم کمک میکند زیرا شاید مردم در دیدارهای رودر رو هم بخاطر حجب و حیا، نتوانند بسیاری از مسائلشان را بیان کنند، اما در تماس تلفنی به واسطه 137، بدون واسطه و حجب و حیا، میتوانند هر آنچه در دل دارند را بگویند که این نقطه قوت 137 محسوب میشود.
وی ابراز کرد: 137، خلاء نبودن شوراهای منطقهای و محلهای را پر کرده است که میتوان از کانال 137، ارتباطات مردم هر محله و منطقه را هم با شورای اجتماعی آن محله و در آینده با تشکیل شوراهای منطقهای، با شورای منطقه برقرار نمود و 137 را در دل مناطق و محلات شهر توسعه و گسترش داد.
مهدینیا افزود: افراد زیادی در تماس با 137، علاوه بر مشکلات شخصی به بیان مشکلات محلی، منطقهای و حتی شهری میپردازند که این مهم نشان دهنده آن است که 137 توانسته است حس مشارکت مردم را در امور شهر توسعه دهد.
احمد پورمفردی