با آغاز بارندگیهای روز جاری یعنی از ساعت ۱۴ الی ۱۸، ۴۵۷ تن از شهروندان با مرکز ۱۳۷ تماس گرفته که ۹۵ مورد از آنها مرتبط با بارندگی و اعلام گزارش آبگرفتگی بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، مرکز ارتباطات مردمی شهرداری مشهد، ۱۳۷، به عنوان خط مقدم و پیشانی خدمترسانی مدیریت شهری به مردم، همگام با سایر واحدهای اجرایی و ستادی، همزمان با اعلام اداره کل هواشناسی استان مبنی بر احتمال وجود بارندگیهای رگباری، در روز و شب جاری به حالت آمادهباش درآمده است.
در همین راستا، از زمان شروع بارشها یعنی ساعت ۱۴ الی ساعت ۱۸، یعنی در بازه زمانی ۴ ساعته، ۴۵۷ تن از شهروندان با این مرکز تماس گرفته و درخواستهای خود را مطرح کردند. از میان این تماسها، بیشترین تعداد به موضوع بارندگی و اعلام موارد آبگرفتگی و آب افتادگی اختصاص داشت.
بیشترین تقاضاهای مردم در این تماسها؛ دریافت کیسه شن 30 مورد، اعلام موارد آب گرفتگی سوارهرو و پیادهرو 26مورد، درخواست لایروبی کانال، جوی و چاه 22 مورد، اعلام آب گرفتگی کانال، جوی و چاه 10 مورد و همچنین درخواست نصب علائم هشداردهنده 7 مورد اختصاص داشت.
لازم به ذکر است براساس تماسهای مردمی، بیشترین موارد گزارش شده آبگرفتگی مربوط به خیابانها و معابر امام خمینی، پورسینا، حر، خوشسیما و امام رضا(ع) بود که به واحدهای اجرایی مربوطه در مناطق اعلام شد تا بلافاصله رفع شود.
احمد پورمفردی